Lever méér kwaliteit aan je klanten

met slim ingerichte bedrijfsprocessen!

 

 

Doe jij niets liever dan werken met jouw ideale klant? Wil je anders gaan werken en processen digitaliseren? Wil je meer overzicht hebben en groeien met je bedrijf?

Door je bedrijfsprocessen slim in te richten kun je met veel minder moeite, dezelfde en vaak zelfs betere resultaten behalen. Dus ook méér kwaliteit leveren aan je klanten. Slim ingerichte processen en kwaliteit levert niet alleen meer tevreden klanten op, maar ook meer rust voor jou en zeer zeker meer plezier in het runnen van je business!

Fifamé's Virtual Desk

Slim ingerichte bedrijfsprocessen leveren je het volgende op:

  • Tijd om je te focussen op wat echt belangrijk is
  • Processen die makkelijk over te dragen zijn
  • Kwaliteit bij het leveren van je dienst
  • Meer overzicht in je bedrijfsvoering
  • Meer rust in je hoofd
  • Tevreden klanten
  • Plezier in het runnen van je business

Ben jij klaar om vanuit rust en met meer plezier je business te runnen?

Ik kan je o.a. helpen met:

i

Vastleggen van jouw bedrijfsprocessen

Het inzichtelijk maken van je bedrijfsprocessen geeft overzicht. Door de processen goed in kaart te brengen, weet je welke activiteiten er zijn, waar jij je tijd aan kwijt bent en waar ruimte is voor verbetering.

 

Analyseren en verbeteren van processen

De volgende stap is het analyseren van je processen en mogelijke verbeteringen implementeren. Dit kan door o.a. een systeem op te zetten, werkzaamheden te automatiseren of online tools te gebruiken. Hierdoor ga je echt slimmer werken.

 

Waarborgen van de veranderingen

Door het monitoren van de doorgevoerde verbeteringen merk je in de praktijk wat werkt en wat niet werkt. Heeft het niet het gewenste effect? Dan gaan we bijsturen, zodat je eindigt met een proces dat werkt vóór je, in plaats van tegen je.

 

Het uitwerken en analyseren van je bedrijfsprocessen kan een tijdrovende klus zijn. Daarbij kan ook het inregelen van de techniek een reden zijn om het optimaliseren van je bedrijfsprocessen op de lange baan te schuiven.

Hoe fijn zou het zijn als jij je kunt bezighouden met je core business en dit onderdeel van je business kan uitbesteden?

Ik zorg ervoor dat je meer overzicht hebt in je bedrijfsprocessen en dat deze slimmer worden ingericht.

Jij zorgt voor je klanten!

Wat zeggen anderen?

Fifamé heeft mij en mijn bedrijf heel goed ondersteund tijdens haar stage opdracht voor de opleiding bij de Academie voor Virtueel Professionals.

Zij heeft als eerst mijn werkzaamheden in processen opgemaakt, waardoor we blokkades direct herkende en deze opgelost. Een mooi groeimoment. Ze heeft mijn Mailsysteem opnieuw ingericht en de nieuwsbrief en mails in de nieuwe huisstijl opgemaakt. Haar kennis van verschillende tools is groot en zoekt anders uit hoe zo’n tool werkt. Ze is leergierig en denkt mee op een praktische en nuchtere manier. De stok achter mijn deur.

Fifamé werkt zelfstandig en komt haar afspraken na. Daarom hebben we samen besloten om de stage opdracht om te zetten naar een echte samenwerking. Ook ben ik trots om te zeggen dat Fifamé lid is van het implementatieteam van Online Business Growth.

Irene Put

Pro-VA & Online Business Growth

Fifamé heeft me geholpen bij het overzetten van blog posts naar een ander sub domein waarbij ze er ook voor heeft gezorgd dat de oude links vanzelf door linken naar de nieuwe links.

Ook heeft ze de menustructuur op mijn nieuwe sub domein aangepast en dacht ze mee over de look en feel van de pagina.

Fifamé werkt snel, communiceert helder en denkt graag met je mee, het was erg prettig samen werken! Bedankt voor je hulp!

Sanne Raaijmakers

Socially Sanne

Fifamé's Virtual Desk Bedrijfsscan

In 5 simpele stappen meer overzicht en structuur

Vraag hier jouw Bedrijfsscan aan en creër snel en simpel meer overzicht in je business.

Yes! Je aanvraag is ontvangen.