Hey Welkom!

Herken jij dit ook?

Je bent je bedrijf gestart met het verlangen om meer vrijheid te hebben en je passie te delen met anderen.

Maar.. de realiteit blijkt net even anders te zijn. Je bent dagelijks bezig met werkzaamheden die je te veel tijd kosten. Je wilt je meer richten op je klanten, maar je wil ook dat je bedrijf met je meegroeit en dan het liefst, op een slimme manier!

Je bent aan het juiste adres.

Ik ben Fifamé’s Virtual Desk gestart, omdat ik net als jij het verlangen heb om te genieten van mijn vrijheid, maar ook omdat ik anderen wil helpen een business te bouwen die bij hen past.

Voor mij betekent dat kijken naar de manier waarop de achterkant van een bedrijf is ingeregeld. Ik hou me namelijk bezig met processen en systemen en online techniek.

Als ik ervoor kan zorgen dat jij, met minder moeite en met meer plezier, je passie kan delen met anderen.. dan ben ik blij! Dan heb ik mijn doel bereikt!

Hoe kan ik jou en jouw business helpen?

Laat het me weten!

Even voorstellen…

Ik ben Fifamé, mama van 2 mooie dochters en samen met mijn gezin woon ik in Amsterdam.

Na meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om te gaan ondernemen. Ik heb een jong gezin en ik vind het belangrijk om meer tijd samen door te brengen. Bovendien vind ik het heerlijk om als online ondernemer samen te werken met andere ondernemers en om op deze manier impact te maken op het leven van anderen.

Het mooie aan ondernemer zijn vind ik dat je veel dichter bij de eindklant staat en dus ook veel sneller ziet wat voor impact je maakt. Daarbij leer ik nog eens ontzettend veel over mezelf, het ondernemerschap en over de vele verschillende manieren waarop je met elkaar kunt samenwerken. Het is echt een superleuke dynamische wereld!

Funfacts

  • Mijn eerste bedrijf heette Lekker Gebakje. Ik bakte ruim 6 jaar de lekkerste en mooiste taarten en cupcakes voor feestjes en andere gelegenheden!
  • Ik ben dol op the Law of Attraction en leer dagelijks weer iets nieuws over deze super interessante Universal Law! Het meest leuke eraan vind ik, dat ik het ‘bewijs’ constant om je heen ervaar! 
  • Ik ben opgegroeid met Harry Potter en kan me nauwelijks voorstellen dat het alweer ruim 20 jaar geleden is dat ik voor het eerst het boek heb gelezen! Ik ben dan ook echt blij dat me dochter ook fan is!

Items on my Bucketlist

  • Met mijn gezin naar Amerika en dan met name naar Miami, New York, New Orleans en Florida.
  • Het lijkt me heerlijk om een keer naar een yogaretreat in Bali te gaan!
  • Ik zeg het al jaaaren, maar ooit ga ik mijn Masters diploma behalen. In wat daar ben ik nog niet helemaal over uit…

Recente blogs

Fifamé's Virtual Desk Bedrijfsscan

In 5 simpele stappen meer overzicht en structuur

Vraag hier jouw Bedrijfsscan aan en creër snel en simpel meer overzicht in je business.

Yes! Je aanvraag is ontvangen.